Rýchle pohánkovo-hubové rizoto

Posted In: Zdravá strava

Namočíte pohánku vopred večer cca 200gr – a tým pádom sa už vôbec nemusí variť, lebo úplne bude mäkučká na priame použitie.

Najskôr si na olivovom oleji popražíme a pór j,ale môže byť aj cibuľka .Potom pridáme pohánku, ktorú si predtým prepláchneme a na koniec pridáme šampiňóny záleží od toho či máte mrazené čerstvé alebo z konzervy ja som tentokrát použila z konzervy kvôli rýchlosti a nakoniec som okorenila pridala polovičku bryndze a nastrúhanú mozzarellu Light dochutila koreninami,(sójová omáčka,cesnak,bazalka ) aké máme radi a rizoto bolo hotové ani nie za 8 min. Dobrú chuť

    Add Comment

    Vajíčkový puding bez výčitiek
    Ľanové lievance bez múky